Tein lapsukaisille oman itsenäisyyspäivän kakun, munattomana ja maidottomana. Poika olis halunnut, että kakku olisi päällystetty kokonaan GO Greenin Vispillä mutta meidän neiti ei siittä mausta vielä taida tykätä...Joten senpä vuoksi vähän kompromissiä toteutettu tässä kakussa.
Kakun pinta on marsipaania. Tuli vähän liian tumman värinen ja marsipaani oli muutenkin jotenkin haurasta. Tuon kuvion olen saanut sellaisella levyllä, jonka tilasin englannista. Näyttää kyllä ihan kivalta kuviolta! Lippu ja lumihiutaleet on vaahtokarkkimassaa. Kakun välissä vadelmahilloa ja banaania.
Kakku tehty ohjeella:
2 dl jauhoja
1 dl sokeri
1 tl vaniliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä
0,5 dl maidotonta margariiniä.
Kuivat aineet sekoitettaan ja lisätään nesteet (margariini sulatettu ja sekoitettu veden sekaan). Paistetaan noin 45-60 minuuttia 175 astetta.
Go Green vaahtoutui ihan hyvin. Eniten vaikeuksia lehtityllapursotusten kanssa, mutta nekin jollain lailla sain tehtyä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.