Tein pienen kakun omalle porukalle uudeksi vuodeksi. Tässä testasin pariakin uutta juttua...

Kakku on kolmen munan sokerikakkupohja. Välissä vadelmahillo + tuttifrutti täyte eli kerma + maustamaton tuorejuusto + tutti frutti crush. Päällä Flora Vispi ja nuita tutti frutti rakeita (jotka muuten sulas aika lailla hyvin tuon kerman sekaan tuohon päälle). Ensin aattelin, että mitähän tästä täytteestä tulee, mutta kyllä se ihan hyvältä maistui. Muutamat, jotka kakkua maistelivat jo, tuntuivat tykkäävän. Että ehkäpä sitä vois toistekin koittaa, ja varsinkin sitten, kun mansikat loppuu pakastimesta :)

1293796371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Toinen kokeilu oli sileän reunan teko, ja jonkinlaisia pursotuksia siihen...epäonnistuin molemmissa :) Jossain vaiheessa reuna oli jo aika sileä, ja olis pitänyt jättää siihen, mutta kun menin vielä sörkkimään, niin meni huonompaan suuntaan, mutta ei sit ollut aikaa alkaa käyttään ihan mahottomasti, joten sai sit kelvata se, mitä oli tehty...Ja nopeasti pursotin sit jotain reunoille...eli ei kantsi niitä kattoa :) Mut näihin kotikakkuihin on hyvä koittaa aina jotain uutta :)

1293796383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alunperin ajatuksena oli, että teen oikein tummansinisen tuosta sinisestä, että se olis ikään kuin taivas, jossa sit olis välkettä raketeista nuista rakeista, mutta sekään ei nyt sit niin hyvin mennyt.

Mutta kaikesta huolimatta...

Hyvää ja kakkkurikasta Uutta Vuotta 2011 kaikille blogini lukijoille. Kakkuilua takana nyt noin 10 kk. Töihin meno elokuun alusta vähän hidasti tätä harrastusta, mutta olen yrittänyt olla sillä asenteelle liikkeellä, että työt ei tapa harrastusta. Uusia päivityksiä kakkujen merkeissä ei enää tälle vuodelle tule, mutta sunnuntaina luvassa yksi ristiäiskoriste tyttövauvalle :)