Tästä kakusta taisi tulla pohjanoteeraus sen jälkeen, kun olen alkanut näitä enemmän tehdä...Mutta tähänkin on syynsä...nimittäin se, että kerman seassa ei ollut vaniljakreemijauhetta, kun en kotona tätä kakkkua tehnyt ja kaupat oli jo kiinni. Heti kyllä huomaa, kuinka hankala on pursottaa ja jälki on surkeaa ilman tuota ihmejauhetta
Pohja on tehty säädettävällä reunavuoalla. Olikohan 7 munan kakku. Ei oikein onnistunut tämä kakun teko, kun uuninpelti ei kunnolla passannut uuniin ja pelti oli vähän vino, kun oli vanha... ja irrottaminenkin oli hieman hankalaa...Mut parempi onni ensi kerralla.
Koristeitakaan ei ollut, kun tämä kakun teko tuli vähän puskien takaa, joten pursotin sit vaan jotain tuohon keskelle...ei oikein väliä ollut, kun muut pursotukset oli jo menneet pilalle... Eli mitä tästä opimme... Jos kakusta haluaa saada näyttävänä näköisen, niin kermaan PITÄÄ lisätä vaniljakreemijauhetta!
Jotain positiivista sentään...eli maku oli kohdillaan
torstai, 8. heinäkuu 2010
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.