Vajaan yhden munan leivos, jossa sisällä ihan perinteisesti hillo ja kerma+vadelma + mansikka. Kermaa laitoin myös leivoksen päälle ja reunoille, eli vaahtismassan alle. Ilmeisesti ei ollut tarpeeksi tasaisesti, kun näkyy kupruja massan pinnassa...Kaulin kyllä massan aika ohueksi, että siinäkin voi olla vika. Värjääminen onnistui tosi hyvin, vaikka vähän epäilinkin, että kuinkahan se onnistuu. Kukat ja lehdet on sokerimassaa.

Vaahtokarkkimassa on kyllä hyvä keksintö, ei tarvitse välttämättä itse alkaa vääntämään taikinaa, ja minusta tämä vaahtismassa on paljon paremman makuista kuin marsipaanit tai sokerimassat!

Kukat olen tehnyt omenankukkamuoteilla ja kuivattanut muotoonsa foliokupeissa. Kukkien keskustassa käytin päivänkakkaramuotin keskustaa.

1283059051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1283059078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulen kyllä varmasti jatkossa harrastamaan vaahtokarkkimassalla koristelua...Lähinnä mielessä, että kakkujen pintaan voisi tehdä vaahtislevyn värjätystä massasta mahdollisesti jotain kuvioita siihen painaen, ja reunat pursotella. Kantsii koittaa! Confetista saa siis valmista vaahtismassaa 250 g ja 1000 g pakkauksissa.