15 sentin vuokaan tehty munaton ja maidoton kakku. Koristepäällynen on marsipaania, ja pursotukset GoGreenin Vispiä. Sivupursotukset on tehty Heirolin 8 mm avoimella tähdellä ja päälle nuo pallukat myös avoimella tähdellä 5 mm...Ei paljon tähdiltä kyllä näytä, mutta ihan tyytyväinen olen tuohon päällysosaan...Tympäisee vaan, kun en millään saa tuosta vaahdosta sellaista, että saisi tehtyä kunnon pursotukset, vaan se on aina liika lötköä, vatkasi kuinka kauan tahansa!

Alunperin aattelin, että laitan kermaan jotain väriä, esim. mustaa tai oranssia, jotta saisi mukavamman näköisen kakun, mutta unohdin... Mutta tuli ihan hyvä valkoisellakin. Jeremias itse sanoi, että minä halusinkin valkoisen. :)

Poika joka tapauksessa kakusta tykkäsi, ja on tämä parempi kuin aikaisemmat tekemäni.

1277535779_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277535829_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄstä kuvakulmasta katsottuna näkyy nuiden reunapursotusten surkeus parhaiten...Oiskos kellään vinkkejä, miten vaahdosta saa paremmin pursotettavaa?

1277535859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e