Serkkuni kävi tyttökaverinsa kanssa pistäytymässä kesälomareissulla, joten sainpas syyn taas tehdä kakun :) Ajattelin koittaa pientä kerroskakkua. Eli alaosa on 15 cm vuoassa n. kahden munan kakku ja yläosa pieni sydänvuoka, noin 1 munan kakku. Päällys on sokerimassaa, jota vähän värjätty.

Pursotukset flora vispiä. Taas meinas käydä niin, että kerma loppuu...eli jouduin vähän oikoa pursotusten suhteen. Tarkoitus oli tehdä reunojen päälle vähän isommat pursotukset, mutta nyt joutui vaan hätäisesti tekeen siitä, mitä oli jäljellä eli ei tullut viimeistellyksi tuo kakku. Alakakun pursotin 13 mm tähtityllalla ja yläosan 9 mm tähtityllalla + päällimäisen kakun päällyksen 5 mm tylllalla. Kaksi purkkia uppos siis näihin, ja olis sen kolmannen vaatinut, että olis saanut paremman...tai sit tuo alinkin kakku olis pitänyt tehdä 9 mm tyllalla.

Välissä vadelmahilloa ja vadelma+mansikka+kermasurvosta. Ihan hyvällä maistui kakku. Yläosa meinasi tipahtaa pois, kun kakusta oli muutama pala otettu ja jossain vaiheessa se taisikin tipahtaa.

1277808995_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277809018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yläosaa pursottaessa kerma tuntui olevan vähän liian lötköä ja alaosassa oli vähän hankala tehdä nuita tähtiä, kun alusta ei ollut suora, ja joutui vähän vinoon pursottaan...

1277809037_img-d41d8cd98f00b204e9800998e