Isännällä oli nimpparit toissapäivänä, mutta tein kakun tänään, kun poitsulla oli tänään nimpparit.

Koristeet on Maraboun maitosuklaata. Yhteen kukkaan meni aina yks palanen sulatettua suklaata. Tosi kätevää juttu nämä silikonimuotit tällaisten tekemisessä! Kermaan laitoin vähän kaakaojauhetta, mutta ei siitä mitään makua tullut, kun niin vähän laitoin...ja ehkä parempi että en laittanut enempää. Isäntä otti nimittäin aluksi kakkua aika pienen palan, kun luuli, että on ihan suklaista koko kakku :) Mutta ihan normaalit vadelma-mansikka-rahka täytteet sisällä (kermaa en tällä kertaa laittanut täytteeseen). Pohja oli 5 munan, mutta läsähti uunissa, eikä tullut kuin yksi väli.

Sivut tehty Heirolin 13 mm avoimellä tähdellä ja päälle 9 mm avoin tähti, koska halusin, että nuo suklaakoristeet mahtuu paremmin kakun päälle, että ei ole reunapursotukset liian kookkaat. Ekaa kertaa koitin tällaista s-mallista pursotusta.
1277553369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sivuja oli vähän hankala tehdä, kun kakku oli matala, ja lautasessa oli reunusta.

1277553468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Molemmat N-kirjaimet kärsivät vaurioita poisottovaiheessa, mut en jaksanut enää uusia alkaa tehdä :)

1277553555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e