Meidän JOsefiinalla on tänään nimipäivä. Kyselin aiemmin, että minkälaisen koristeen haluaa ja vastaus oli, että "rinsessa".Äiti koitti sitten tehdä rinsessaa...aluks mulla oli pieni kruunukin päässä, mutta Josefiina meinas, että "ei kruunua...isoilla rinsessoillakaan ei ollut kruunua". MIetin hetken, että mitä se meinaa, mutta neiti oli ollut Wanhojentansseja katsomassa, ja siellähän oli sitten varmaan puhuttu, että ovat kuin prinsessoja, ja tottakai 3-vuotiaan näkövinkkelistä isoja rinsessoja :)
1332186198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 Tuon päivänvarjosysteemin keksin vasta sen jälkeen, kun koko koristeen olin tehnyt ja se ei nyt kummonen olen, mutta aion kyllä jatkojalostaa sitä, ja käyttää muissa koristeissakin, jos sattuu sopivia kohdille. Yritin laittaa sen prinsessan käteen, mutta eihän sitä saanut pysymään...
Niinjoo...ja kakkua tämä koriste ei taida alleen saada...Meinasin ensin viedä hoitoon kakun, mutta munaton pohja jäi raaaksi, kun tein isomman satsin kuin yleensä, enkä jaksanut alkaa uutta tekemään...Pikkuleipiä sitten kuitenkin tein :)