Aattelin tehdä ystävänpäivän kakun ennakkoon, kun maanantaina on töitä, enkä silloi jaksa alkaa vääntään. Päätin koittaa tehdä päällisen vaahtokarkinmakuisesta sokerimassasta. Yleensähän siis teen kermakakkuja.

(kuvien värit on mitä on, kun nopeasti nappasin kuvat, enkä tarkistellut)

1297512910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei ole mulla oikein hallinnassa tämä massalla päällystäminen. Ilmeisesi mulla oli massaa liian vähän, että se ei tullut tarpeeksi yli reunoilta, kun tuli muutamat isommat vekit, enkä saanut niiitä silotettua. Ja tuosta päältäkin meni yhdestä kohtaa rikki pinta ja jollain sivulla taisi olla kans sama homma. 1297512962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 munan sokerikakkupohja, jossa välissä vadelmahillo + Marianne Crushia sekoitettuan FLora Vispiin. Samaista kermaa sivelin myös kakun pintaan massan alle.

oiskos jollain antaa hyviä vinkkejä mulle, jos joskus vielä tekisin massalla päällystetyn kakun? Miten vältyn tällaiselta lopputulokselta? :) Rohkeasti vain vinkkejä kehiin!