Poika täytti eilen 6-vuotta ja tänään juhlittiin. Vieraille tarjottiin tätä kakkua. Pojalle oma maidoton ja munaton versio.


1298823504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pohjana 10 munan sokerikakkupohja.
Kostutus Lidlin Lemon Limellä
Välissä vadelmahillo, mansikka-vadelma-rahka-kerma seos.
Pursotukset Flora Vispiä.

Bakuganmaalauksesta tarkemmin täällä.(mm.vaihekuvat)

1298823531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1298823577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tän kutosen tein aamulla äkkiä marsipaanista ja pistin kuvauksen jälkeen kakun päälle...poistin sit vasta kuvauksen jälkeen noi tomusokerit pois :)Koriste on tehty reilu viikko sitten ja ennättänyt kuivaa ihan täysin. PIdin koristetta viime yön jääkaapissa alustallaan ja kakun koristamisen jälkeen ennätti olla noin neljä tuntia kakun päällä ennen ekaa leikkausta. Pinta kuitenkin oli edelleen kova. Onko jollain enemmän kokemusta näistä? MIten pitäis laittaa kakun päälle, että se kuitenkin vähän pehmenis jne?