Blogini täyttää kuukauden päästä yhden vuoden! Leipomuksia olen lisäillyt tuota päivää aiemminkin, mutta blogin aloitin kuitenkin 19.5. Nyt olisi siis arvonnan aikana. Kävijöitä tätä postausta kirjoittaessani laskurin mukaan on ollut 9876. Kiitos vierailijoille ja kommentoijille!

Vuodessa on tullut pyörätettyä muutamat munat kakuiksi ja jonkin verran marsipaania/sokerimassaa on tullut muutettua eri muotoon. Itsekin hieman yllätyin, kun sai jotain aikaseks, kun koskaan en ole osannut piirtää jne, vaikka käsitöitä olenkin tehnyt. Mukava siis ollut nähdä, että marsipaanipötköstä saa muovailtua ihan oikeita hahmoja.  Työt aloitin elokuussa, jonka jälkeen hieman tahti hidastunut. Työt siis meinaa haitata harrastusta, mutta koitain nyt kuitenkin pitää harrastuksesta kiinni, vaikka välillä se tuntuukin olevan pakkopullaa, kun on oikein kiire.

 

Arvonnassa olet mukana vastaamalla tässä viestissä oleviin kolmeen kysymykseen. Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (joka ei näy muille).

 

Muiden blogeja selaillessani näkee aina toinen toistaan hienompia kakkuja ja upeita aiheita ja jokaisesta blogista aina jotkut tietyt kakut jäävät mieleen…siksipä haluaisin tietää,


1. mikä tekemistäni kakuista on sinun mielestäsi paras (jokainen voi itse määritellä, mitä paras pitää sisällään…paras siis voi olla sekin, että kakun aihe/idea on hyvä, vaikka pursotukset olisikin surkeat Hymy Perusteitakin olis ihan kiva kuulla...ja jos itse olet saanut esim. jonkun aihevinkin blogistani, niin sekin olisi kiva kuulla)

 

2. entäs koristeista?

 

3. minkälaisen koristeen haluaisit nähdä minun tekevän joskus?

 

Kaikki tekemäni kakut ja koristeet ovat tuossa oikeassa laidassa alekkain, ensin kakut ja sitten koristeet. Klikkaamalla kuvaa pääsee tarkastelemaan ko. kakun/koristeen postausta.

 

Palkintoja on yksi ja se on 20 euron lahjakortti Ullan Unelmaan. Arvonta suoritetaan 20.5. Arvonnan suoritan perinteisellä menetelmällä, eli pistän numeroidut laput astiaan ja jompikumpi lapsista saa toimia onnettarena.

1303228841_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Onnea arvontaan!