maanantai, 4. helmikuu 2013

Blogin muutto

Tämä blogi ei ole enää aktiivinen vaan olen muuttanut Kakkukankaan blogin bloggerin puolelle. Täältä kuvat hävisivät kesällä. muutamia olen lisäillyt, mutta suurimmassa osassa teksteissä ei ole kuvia. 

Uuden blogini osoite on 

www.kakkukangas.fi

Päivitän tuonne pikkuhiljaa täältä kadonneet kuvatkin.

Tervetuloa sinne seurailemaan tekemisiäni! :)





keskiviikko, 17. lokakuu 2012

RIppikakku pesäpalloilijalle

Tämä kakku meni alkukesästä pesäpalloa harrastavalle pojalle rippijuhliin. Toiveena koristeen suhteen oli jotain pesäpalloon liittyvää

Rippikakku

tiistai, 28. elokuu 2012

Kesä-, keittiö ja kukkaaiheiset kakut juhliin.

Alkukesästä tein nämä kolme kakkua yksiin juhliin. TOiveena oli kesäaiheinen, keittiöaiheinen ja yksi vapaavalintainen, joten siitä tuli sit kukkakakku.

Kaikki taisivat olla kuuden munan kakkuja ja välissä vadelmahillo, mansikoita, vadelmia, kermaa ja rahkaa.


Keittiökakkuun sain kuvan uudesta puuhellasta ja kaappien väri ja malli sekä näkyihän kuvassa myös lattia, joten niitä koitin apinoida :)


lauantai, 28. heinäkuu 2012

Blogin kuvat hävinneet ja mietintää jatkosta...

Heippa kaikille!
Kuten ehkä lukijani ovat huomanneet, blogini kuvat eivät näy. Tämä johtuu siitä, että vuodatuksen serveri hajonnut, ja kaikki kuvat, jotka ladattu tänne vuoden 2009 jälkeen, on menetetty. Mulla kuvat on tallessa koneella, mutta en tiedä, että jaksanko niitä alkaa uusiksi laittamaan tänne...
 
Muutenkin olen miettinyt, että josko siirtyisi pelkästään tuonne facebookin puolelle. Sinnehän olen laitellut kaikki tämän vuoden kuvat ja viime vuoden kuviakin eli www.facebook.com/kakkukangas
 
SIksipä kyselenkin, että onko täällä sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole minua facebookista löytäneet ja käyvät vain täällä lukemassa/katselemassa? Onko henkilöitä, jotka haluaisivat täällä katsella aikaansaannoksiani?

Heittäkäähän jotain kommenttia, niin mietin sit siltä pohjalta...

keskiviikko, 20. kesäkuu 2012

Kakku työkaverille valmistumisen johdosta

Työkaveri suoritti merkonomin tutkinnon(aiemmin oli restonomi) ja halusin sit antaa hänelle kakun :)

Jospas joskus koittais vielä sellaista versiota, missä kakkupohjaa on oikeasti muotoiltu tuosta kukkien välistä...nyt vaan vähän testailin kukkien asettelua yms.





Vaahtismassaa on pinta ja koristeetki. Onhan tuonne taas päässyt tuo työpaikan logokin mukaan www.perhonmolli.info :)